Bursa'da Zincirleme Kaza Meydana Geldi: Olayda Yaralılar Bulunuyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Karacabey Terminali önünde meydana gelen zincirleme kaza, 5 aracın karışmasına neden oldu. Kazada hafif yaralanan 3 kişi, hemen hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucunda trafikte aksamalar yaşanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zincirleme Kaza Karacabey'de Meydana Geldi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan Karacabey Terminali önünde bugün öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme kaza büyük bir panik yarattı. Toplamda 5 aracın karıştığı kaza sonucunda 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay Yerine Hızla Müdahale Edildi

Olayın hemen ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapıldı ve daha sonra hastaneye sevk edildiler.

Yaralılar Tedavi Altına Alındı

Hastaneye kaldırılan yaralılar, tedbir amaçlı olarak gözlem altına alındı. Şans eseri kazada ölümlü ya da ağır yaralıların olmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Kaza sonrasında emniyet ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazaya neden olan faktörler detaylı bir şekilde incelenirken, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.