Tartışma anlaşma masasında şiddete dönüştü, silahlar devreye girdi

Diyarbakır'da alacak verecek meselesi sebebiyle anlaşma masasına oturan iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya evrildi. Olayda 4 kişi yaralandı. Yaşanan silahlı çatışma, huzurun bozulduğu bir olaya dönüştü ve güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İddialı Alacak Verecek Meselesi Sokak Kavgasına Dönüştü

Diyarbakır'ın Yenişehir Mahallesi Ali Emiri 7. Sokak'ta, iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki grup, sokaktaki tarım ürünlerinin satıldığı bir dükkanda anlaşma yapmak üzere bir araya geldi.

Anlaşma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Anlaşmanın sağlanamaması üzerine iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı bir kavgaya dönüştü. Kavgada, grup üyelerinden S. Y., H. Y., F. T. ve o sırada yoldan geçmekte olan R. T. yaralandı.

Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastaneleri'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Samsun'da Bir Restoranda Silahlı Çatışma Meydana Geldi

Samsun'da ise bir restoranda meydana gelen silahlı çatışmada yaralananlar olduğu bildirildi. Olayla ilgili detaylar ve yaralı sayısı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.