Zico Paris'te Yaşadığı Hırsızlık Olayıyla Sarsıldı

Brezilyalı efsane futbolcu Arthur Zico, geçmişte Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapmış bir isimdir. Son zamanlarda Paris'te 500 bin euroluk kişisel eşyalarının bulunduğu çantasının çalınmasıyla sarsıldı. Arthur Zico'nun yaşadığı bu talihsiz olay futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Brezilya Olimpiyat delegasyonu üyesi ve efsane futbol adamı Zico, oyunların başlamasına az bir süre kala soygun şoku yaşadı. Fransız Le Parisien'in haberine göre Zico'nun; içinde toplam 500 bin euroluk kişisel eşyasının yer aldığı çantası çalındı. Paris'te kaldığı otelden taksiyle ayrılan Zico'nun çantası, kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlar tarafından taksinin içinden çalındı. Çantanın içinde pahalı bir saat, nakit para ve bazı evrakların yer aldığı belirtildi.

Paris Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunuldu

Yaşanan olayın ardından Paris savcılığına suç duyurusunda bulunulurken, hırsızların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Zico Olay Sonrası Şoku Yaşıyor

Zico, soygun olayının ardından büyük bir şok yaşadı ve olayın etkisi altında olduğu belirtildi. Çalınan değerli eşyalarının geri alınması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.