Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde yeni düzenleme yapıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yapılan düzenlemeyi duyurdu. 16 Ağustos 2024'ten itibaren yürürlüğe girecek yeni tarifelerle, araçların aks aralığına göre ödenecek ücretler 33 ila 2780 lira arasında farklılık gösterecek. Bu değişiklikle birlikte sürücüler, yolculukları sırasında ödeyecekleri ücretler konusunda bilgilendirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde yapılan düzenlemeyi duyurdu.

Yeniden Düzenleme 16 Ağustos 2024 Cuma Günü Başlıyor

KGM'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 00.00'dan itibaren yeniden düzenlenecek.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ücretleri Belli Oldu

KGM'nin internet sitesinden alınan bilgilere göre, bugünden itibaren geçerli olmak üzere, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri araçların aks aralığına göre 33 ile 244 lira arasında değişecek.

Motosiklet Geçiş Ücreti Ayrıca Belirlendi

Motosiklet geçiş ücreti ise 14 lira olarak belirlendi.

Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü Tarifeleri Artırıldı

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri araç sınıfına göre 390 ile 1765 lira arasında değişecek şekilde güncellendi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretleri ise 50 ile 545 lira arasında olacak şekilde artırıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücretleri ise 585 ile 2780 lira arasına yükseltildi.