Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türk sporcuların 7 Ağustos programı netleşti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları heyecanı devam ediyor. Türkiye'nin katıldığı branşlarda hangi sporcuların yarışacağı merak konusu. Bugün Türk sporcuların programı da oldukça yoğun. 7 Ağustos'ta hangi maçlar var, Türk sporcular ne zaman yarışacak ve saat kaçta mücadele edecekleri detaylarıyla biliniyor.

Paris Olimpiyatları'nın 12. gününde Türkiye, 5 farklı branşta toplamda 11 sporcu ile mücadele edecek.

Ayşe Tekdal ve Mazlum Demir Maraton Yürüyüşünde

Milli sporcular Ayşe Tekdal ve Mazlum Demir, maraton yürüyüş karışık takım yarışında yer alacak. Yarış, 08:30'da başlayacak. Aynı gün, Alper Acet erkekler yüksek atlama elemelerinde saat 11:05'te sahne alacak.

Eda Tuğsuz ve Necati Er de Sahne Alacak

Eda Tuğsuz, kadınlar cirit atma elemelerinde mücadele edecek ve yarış saati 12:50 olarak belirlendi. Diğer bir Türk sporcu Necati Er ise erkekler üç adım eleme yarışında 20:15'te mücadele edecek. Aynı gün, Berke Akçam da erkekler 400m engelli yarı finalinde saat 20:35'te pistte olacak.

Güreş Mücadelesi: Ali Cengiz ve Zeynep Yetgil

Güreş branşında Türkiye'yi temsil edecek sporcular Ali Cengiz grekormen stil 87kg kategorisinde, Zeynep Yetgil ise kadınlar 53kg kategorisinde mücadele edecek. Yarışlar, sabah saat 12:30'da başlayacak.

Yelken ve Tekvando Branşında Türk Sporcular

Yelken dalında Derin Atakan, kadınlar formula KİTE7-11 yarışında 13:03'ten itibaren mücadele edecek. Aynı gün, Tekvando branşında Merve Dinçel Kavurat kadınlar 49kg kategorisinde saat 13:25'te tatamiye çıkacak.

Esra Yıldız Kahraman'ın Maçı

Boks branşında Türkiye'yi temsil edecek Esra Yıldız Kahraman, kadınlar 57kg yarı final maçında Tayvan'lı rakibi Yu Tıng Lın ile saat 22:30'da karşı karşıya gelecek.