Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın eski eşi, tanınmış bir oyuncuyla nikah masasına oturdu.

38 yaşındaki Talulah Riley, Tesla CEO'su Elon Musk'ın eski eşi olarak tanınıyor. Riley, kendisi gibi oyuncu olan Thomas Brodie-Sangster ile evlendi. Riley'nin bu evlilikle ilgili detayları paylaşmadığı ancak mutlu bir birliktelik yaşadığı biliniyor. Bu evlilik haberleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Aşk ve Gurur, Rock'n Roll Teknesi gibi filmlerle tanınan oyuncu Talulah Riley, oyuncu Thomas Brodie-Sangster ile romantik bir törenle evlendi.

İkili Disney+ Setinde Tanıştı

Mart 2021'de Disney+ için çekimlere katılan Talulah Riley ve Thomas Brodie-Sangster, sette tanışarak ilişkilerine başladılar. 2023'te nişanlanan çift, mutluluklarını Twitter'dan duyurdu.

Talulah Riley'nin Geçmiş Evlilikleri

Talulah Riley daha önce milyarder Elon Musk ile iki kez evlenmişti. İlk evlilikleri 2010'da gerçekleşen çift, 2012'de ayrılmış ve 2013'te tekrar evlenmişti. Ancak ikinci evlilikleri de 2016'da son bulmuştu.

Elon Musk ve Talulah Riley'nin İlişkisi

Musk, 2014 yılında boşanma davası açmış ancak geri çekmişti. Ardından Riley, 2016'da boşanma davası açmış ve çift resmi olarak ayrılmıştı.

İlk Buluşmaları

Riley, Musk ile yaşadığı ilişkiyi anlatırken, ilk buluşmalarını şöyle anlattı: "İlk izlenimlerim onun çok tatlı olduğu ve utangaç olduğu yönündeydi. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği teklifleriyle tanışmamız ilginç bir şekilde devam etti."

Thomas Brodie-Sangster'ın Kariyeri

34 yaşındaki Thomas Brodie-Sangster, Nanny McPhee, Sınır Tanımayan, Aşk Her Yerde ve The Queen's Gambit gibi yapımlarla tanınıyor. Çift, yakın bir kaynağa göre kırsal kesimde bir malikane satın almıştır.