Karakartal'dan Ezeli Rakibe Sert Mesaj

Beşiktaş, Süper Kupa Finali'nde rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi büyük bir farkla yenerek şampiyon oldu. Maç sonrasında Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan dikkat çeken paylaşım, taraftarlar arasında büyük ilgi gördü. Maçın ardından Beşiktaş camiasında büyük sevinç hakim.

Beşiktaş futbol takımı, Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen Süper Kupa finalinde rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Büyük bir üstünlük sergileyen siyah beyazlı ekip, kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Beşiktaş'ın Sosyal Medya Göndermesi

Maçın ardından Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından Galatasaray'a göndermede bulunan bir paylaşım yapıldı. Skor 5-0'a ulaştığında klavye tuşlarına rastgele basılarak gülme tepkisi verildi ve bu paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

Okan Buruk'un Açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-0'lık galibiyet sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Hepimiz utanmalıyız" dedi. Buruk, takımının performansından memnun olsa da aşırı zafer alaylarına karşı çıktı.

Erman Toroğlu ve Galatasaray

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 5-0'lık yenilgisine ilişkin çarpıcı sözler sarf etti. Toroğlu'nun yorumları, Galatasaray taraftarlarını oldukça kızdırdı ve tartışmalara yol açtı.

Beşiktaş'ın Gönderme Tweet'i

Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Galatasaray'ı hedef alan bir espri yer aldı. Tweet, kısa sürede binlerce retweet ve beğeni alarak sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.