19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Gündem İstanbul'da Trafik Sorunu Devam Ediyor: Yeni Güzergahlar Kapatılıyor

İstanbul'da Trafik Sorunu Devam Ediyor: Yeni Güzergahlar Kapatılıyor

İstanbul'da milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor. Hafta sonunda belirli güzergahların trafiğe kapatılacağı öğrenildi. Bu durum, şehirdeki trafik akışını etkileyebilecek ve sürücülerin alternatif yollar aramalarına neden olabilecek. İstanbul trafiği her zaman yoğun olduğundan, sürücülerin bu duruma hazırlıklı olmaları ve planlarını buna göre yapmaları önem taşıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Trafik Sorunu Devam Ediyor: Yeni Güzergahlar Kapatılıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği işbirliğiyle düzenlenen "Tour Of İstanbul" bisiklet yarışının ikinci etabı sebebiyle, 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu kapsamda, 14 Eylül Cumartesi günü Beykoz'da bazı yolların kapatılacağı duyuruldu.

Beykoz'da Trafiğe Kapatılacak Yollar

08.00-14.30 saatleri arasında Çukur Çayır, Saip Molla ve Ayvalıdere caddeleri ile birlikte birçok yol kapalı olacak. Anadolufeneri Yolu, Karakulak, Tuna ve Fener Yolu caddeleri de etkinlik süresince trafiğe kapatılacak.

Fatih'te Yollar Kapatılıyor

15 Eylül Pazar günü Fatih'te Ayvansaray, Mürselpaşa ve Abdülezelpaşa caddeleri gibi önemli yollar trafiğe kapanacak. Sahil Kennedy Caddesi (Sirkeci ile Samatya varyantı arası) ve Galata Köprüsü de bu kapanmalara dahil olacak.

Eyüpsultan'da Trafik Akışı Engellenecek

15 Eylül Pazar günü Eyüpsultan'da Silahtarağa, Bahariye ve Yavedut caddeleri trafiğe kapalı olacak. Alternatif güzergahlar arasında Kazım Karabekir Caddesi, Eyüpsultan Bulvarı ve Gaziosmanpaşa Caddesi bulunuyor.

Beyoğlu'nda Yol Kapanmaları Devam Ediyor

15 Eylül Pazar günü Beyoğlu'nda Tersane, Kemeraltı ve Necatibey caddeleri ile çevresindeki yollar 07.00'den itibaren trafiğe kapatılacak. Sürücülere alternatif olarak Refik Saydam ve Tarlabaşı bulvarları kullanılabilecek.

Beşiktaş'ta Trafik Sorunu Devam Ediyor

15 Eylül Pazar günü Beşiktaş'ta Dolmabahçe, Beşiktaş ve Barbaros bulvarlarına çıkan yollar kapalı olacak. Kadırgalar Caddesi, Büyükdere Caddesi ve Muallim Naci Caddesi ise alternatif güzergahlar arasında yer alıyor.

Tuzla Karıştırılan Yeni Bir Yöntemle Derzler Artık İlk Günkü Gibi Parlıyor!

Tuzla Karıştırılan Yeni Bir Yöntemle Derzler Artık İlk Günkü Gibi Parlıyor!