19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Dünya Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağındaki yolcular korku dolu anlar yaşadı

Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağındaki yolcular korku dolu anlar yaşadı

Polonya'nın başkenti Varşova'dan İsrail'in başkenti Tel Aviv'e giden bir yolcu uçağı, bir yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçak, hastanın durumuna yardım edilmesi için Antalya Havalimanı'na yönlendirildi. Bu beklenmedik durum sebebiyle seferdeki diğer yolcular da iniş sırasında yaşanan gelişmelerle şaşırdılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya acil iniş yapan İsrail uçağındaki yolcular korku dolu anlar yaşadı

Antalya'ya acil iniş yaptığı iddia edilen İsrail merkezli El Al Havayollarına ait bir yolcu uçağına, havalimanı yetkilileri tarafından yakıt verilmediği iddiası gündeme geldi.

Uçağa Yakıt Sağlanacaktı Ancak...

Yapılan açıklamalarda, uçağa yakıt sağlanacağı fakat uçak kaptanının kendi rızasıyla ayrılmaya karar verdiği belirtildi.

İsrail'e Giden Uçak Acil İniş Yaptı

Diplomatik kaynaklar, Polonya'nın başkenti Varşova'dan İsrail'in başkenti Tel Aviv'e giden El Al Havayollarına ait uçağın, Antalya Havalimanı'na acil iniş yapmasıyla ilgili detayları paylaştı. Kaynaklar, uçağın hastalanan bir yolcu nedeniyle acil iniş izni aldığını ve uçağa yakıt sağlanacağı sırada kaptanın kendi isteğiyle ayrılmaya karar verdiğini belirtti.

Yakıt Verilmemesi İddiaları

Bazı İsrail medyasındaki haberlere göre, uçağa yakıt sağlanmasının havalimanı yetkilileri tarafından reddedildiği iddiaları yer almıştı. Ancak resmi açıklamalar bu iddiaları yalanladı.

Uçakta meydana gelen bu olay, hava yolculuğunun karmaşıklığını ve beklenmedik durumların nasıl yönetildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Havacılık sektöründe yaşanan her olay, titizlikle incelenmekte ve gerekli önlemler alınmaktadır.

Doğal Dağ Armudu Kurutularak Sağlıklı Atıştırmalık Üretiliyor

Doğal Dağ Armudu Kurutularak Sağlıklı Atıştırmalık Üretiliyor