20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Dünya Gazze saldırılarına karşı İsrail hükümetine tepkiler büyüyor

Gazze saldırılarına karşı İsrail hükümetine tepkiler büyüyor

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarına 300 gündür devam ederken, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümeti, ülkedeki vatandaşlardan gelen savaş karşıtı tepkilerle karşı karşıya kaldı. Tel Aviv'de düzenlenen protesto gösterisinde, esir yakınları hükümeti eleştirerek ateşkes ve esir takası anlaşması için çağrıda bulundu. Gazze'ye yönelik saldırılar ve hükümetin politikalarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazze saldırılarına karşı İsrail hükümetine tepkiler büyüyor

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 300 gün boyunca devam ederken, hükümete karşı tepkiler artmaya devam ediyor. Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine, kendi vatandaşlarından da eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Esir Yakınları Tel Aviv'de Hükümeti Protesto Etti

Başkent Tel Aviv'de toplanan esir yakınları, hükümete karşı sloganlar atarak istifa çağrısında bulundu. Binlerce kişi, İsrail bayrakları ve esirlerin fotoğraflarını taşıyarak Gazze'de tutulan esirlerin geri getirilmesi talebiyle yürüdü. Protestocular, “Esirler geri dönene kadar zafer yok” sloganları attı ve “300 gün” yazılı tişörtler giydi.

Hizbullah'tan İsrail'e Füze Saldırısı

Protesto gösterisinde, sevdiklerinin acısını temsil eden aileler yolu boyunca kendilerini zincirledi ve savaşın başladığı günleri sayan 40 metre uzunluğunda bir bayrak açtı.

Halı İhracatı Yeniden Canlanıyor

Halı İhracatı Yeniden Canlanıyor