19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Eğitim Eğitim camiasını heyecanlandıran müjdeli haber nihayet geldi

Eğitim camiasını heyecanlandıran müjdeli haber nihayet geldi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere yeni bir fırsat sunarak ikinci kez il içi ve iller arası nakil imkanı sağladı. Bu uygulama ile öğretmenler, istedikleri şehre veya okula daha kolay bir şekilde nakil olabilecekler. Bakanlık, öğretmenlerin memnuniyetini artırmayı hedefliyor ve eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eğitim camiasını heyecanlandıran müjdeli haber nihayet geldi

MEB Öğretmenlere İkinci Kez Nakil İmkanı Sağlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin taleplerine kulak vererek ikinci kez il içi ve iller arası nakil imkanı sağladı.

İkinci Kez Nakil Hakkı Veriliyor

Bu sayede, daha önce nakil hakkını kullanan öğretmenler de 11-16 Temmuz tarihleri arasında iller arası isteğe bağlı nakil başvurusunda bulunabilecekler. İl içi isteğe bağlı nakiller için ise başvuru tarihleri 23-26 Temmuz olarak belirlendi.

Bakan Tekin'den Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğretmenlerden gelen yoğun talep doğrultusunda il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri ikinci kez gerçekleştireceklerini bildirdi.

Yer Değiştirme Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Tekin’in açıklamasına göre, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 11-16 Temmuz, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz’da yapılabilecek. İller arası atama sonuçları 18 Temmuz’da, il içi atama sonuçları ise 30 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

NATO-Rusya Gerilimi Gittikçe Yükseliyor

NATO-Rusya Gerilimi Gittikçe Yükseliyor