20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Genel Dünyanın En Güzel 100 Kadını Açıklandı: Listedeki Türklerin Sıralaması Dikkat Çekti

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Açıklandı: Listedeki Türklerin Sıralaması Dikkat Çekti

Dünyanın en güzel kadın yüzlerini açıklayan TC Candler, 2023 yılının listesini paylaştı. Listede Türkiye'den 5 isim yer alırken, Türk güzellerin sıralaması dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Açıklandı: Listedeki Türklerin Sıralaması Dikkat Çekti

Türk televizyon dünyasının tanınmış isimleri, 2023 yılında en güzel yüzler listesine girmeyi başardı. İşte dikkat çeken oyuncular ve listede yer aldıkları sıralamalar:

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir çıkış yaparak dikkat çekti ve listeye 97. sıradan giriş yaptı. Saraçoğlu, uzun süredir birlikte olduğu Mert Yazıcıoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Ancak son olarak Demir ile de ayrıldığını duyurdu.

Özge Yağız, Baba ve Safir gibi popüler dizilerdeki performansıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Yağız, 2023 yılında en güzel yüzler listesinde 78. sırada yer aldı.

Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en beğenilen kadını seçilmişti. Bu yıl da başarısını sürdürerek 69. sırada yer aldı ve üst üste iki yıl boyunca listede kalmayı başardı.

Hande Erçel, Instagram'da 31 milyonun üzerindeki takipçi sayısıyla Türkiye'nin en popüler ismi oldu. Oynadığı projelerin yurt dışına satılmasıyla uluslararası bir şöhrete kavuşan Erçel, 2023 yılında listede 52. sırada yer aldı. Bu, onun listedeki 7. yılı oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yaparak Türkiye'nin gündemine oturdu. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen tüm Türk rakiplerini geride bırakarak 2023 yılında listede 42. sırada yer aldı.

Bu oyuncular, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda güzellikleriyle de dikkat çekiyorlar ve uluslararası alanda Türkiye'yi başarıyla temsil ediyorlar.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı

Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı