20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Genel Ünlü şarkıcı Teoman, vefatı halinde birikimlerinin dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını vasiyet etti.

Ünlü şarkıcı Teoman, vefatı halinde birikimlerinin dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını vasiyet etti.

Ünlü rock müzisyeni Teoman, son vasiyetinde mirasının dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını açıkladı. "Sayın Bay Rock Yıldızı" adlı romanıyla adından söz ettiren Teoman'ın bu kararı hayranlarını şaşırttı. Mirasının bir kısmını hayır işlerine ayıran sanatçının bu hareketi takdirle karşılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü şarkıcı Teoman, vefatı halinde birikimlerinin dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını vasiyet etti.

"Sayın Bay Rock Yıldızı" isimli çıkarttığı ilk romanıyla gündemde olan ünlü Rock yıldızı Teoman, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a yaptığı açıklamalarda vasiyetini paylaştı. Kanuni düzenlemeler nedeniyle istediği gibi vasiyetini yazamadığını belirten Teoman, ölümü halinde birikimlerinin dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakacağını ve geri kalanını doğal mirasçısı olan kızına bırakacağını söyledi.

Teoman'dan Kızıyla İlgili İtiraf

Teoman, kızıyla ilgili duygularını da paylaştığı açıklamalarında kendisini baba olarak beğenmediğini ancak kızının bu konuda endişe duymadığını belirtti. Küçükken babası olmadığı ve maddi olarak zayıf oldukları için güvensiz hissettiğini ifade eden Teoman, bu durumun onu huzursuz yaptığını dile getirdi. Kızının kendisini güvensiz hissetmemesini ve huzurlu olmasını istediğini vurguladı.

Teoman'dan 1000'inci Hafta Açıklaması

1000'inci hafta için konuşan Teoman, "Benim Annem Cumartesi" adlı şarkısını seslendirdi. Güncel konularda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Teoman, müzik kariyerindeki uzun soluklu başarısını sürdürmeye devam ediyor.

İstanbul'da bir sürücü aracını park ettiği sırada denize düşürdü!

İstanbul'da bir sürücü aracını park ettiği sırada denize düşürdü!