20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Spor Hollandalı Futbolcu Dumfries: 'Ekstra Motivasyona İhtiyacım Yok!'

Hollandalı Futbolcu Dumfries: 'Ekstra Motivasyona İhtiyacım Yok!'

Avrupa Futbol Şampiyonası 2024'te Türkiye ve Hollanda arasında oynanacak maç öncesi Hollandalı futbolcu Denzel Dumfries, ekstra motivasyona ihtiyaç olmadığını belirtti. Dumfries'in açıklamaları, heyecanı yükseltirken, maçın beklenenden daha çekişmeli geçebileceğini düşündürdü. Turuncu formayla sahada olacak olan futbolcuların karşılaşmaya büyük bir istek ve kararlılıkla çıkması bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hollandalı Futbolcu Dumfries: 'Ekstra Motivasyona İhtiyacım Yok!'

Hollandalı futbolcu Denzel Dumfries, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı öncesinde Türkiye ile oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Büyük Motivasyona İhtiyaç Duymadığını Belirtti

Denzel Dumfries, EURO 2024 çeyrek final maçına çıkacak olmanın kendisi için yeterli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak, oyununa odaklanacağını dile getirdi. "Ekstra motivasyona gerek yok. Çeyrek final maçı bu, burada olmak harika bir duygu."

Zor Bir Mücadele Olacağının Farkında

Futbolcu, "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Odaklanmalı ve topa sahip olmalıyız. Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız. Rakibimizin de aynısını yapacağından eminiz, beklentimiz bu yönde" şeklinde konuştu.

Kontrollü Oynamanın Önemini Vurguladı

Dumfries, takımın kontrollü bir şekilde oynaması gerektiğini belirterek, "Bazen coşkuyu paylaşabilirsiniz ancak kontrollü olmalısınız. Konsantre olacağım çünkü coşku beni etkilememeli. Yaş ilerledikçe bu tür durumları daha iyi anlayabiliyorsunuz" dedi.

Taraftar Desteğinin Gücünden Bahsetti

Oyuncu, turnuva sürecinde taraftarlarının takıma verdiği destekten bahsederek, "Taraftarlarımızın ne kadar harika olduğunu gördük. Gerçekten bizi güçlendirdiler. Yarın da aynı desteği bekliyoruz. Taraftarımızın desteği bizi gerçekten güçlendirir" şeklinde konuştu.

Diyarbakır'da Hastaneye Silahlı Saldırı: Başhekim Hedef Alındı

Diyarbakır'da Hastaneye Silahlı Saldırı: Başhekim Hedef Alındı