20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Spor İspanya, EURO 2024'te Erken Final Heyecanı Yaşıyor

İspanya, EURO 2024'te Erken Final Heyecanı Yaşıyor

EURO 2024'te erken final olarak adlandırılan Almanya-İspanya çeyrek final maçı sona erdi. Uzatmalar sonucunda 2-1'lik skorla galip gelen İspanya, yarı finale yükselen ilk takım oldu. Bu akşam saat 22.00'de başlayacak olan Portekiz-Fransa maçının galibi ise İspanya'nın yarı finaldeki rakibi olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İspanya, EURO 2024'te Erken Final Heyecanı Yaşıyor

EURO 2024 çeyrek final maçları heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne oldu. Ev sahibi Almanya ile favori takımlardan İspanya arasındaki mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu.

İspanya Uzatmada Turu Geçti

Almanya ve İspanya arasındaki çeyrek final maçı 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Ancak İspanya, uzatma dakikalarında bulduğu golle turu geçmeyi başardı ve yarı finale yükseldi.

Olmo ve Merino'nun Golleri Fark Yarattı

Maçta İspanya'nın gollerini 51. dakikada Olmo ve 119. dakikada Merino kaydederken, Almanya'nın tek golü 89. dakikada Wirtz'den geldi. Karşılaşmanın sonlarına doğru İspanya'da Dani Carvajal kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

İspanya Yarı Finalde

İspanya, çeyrek finalde elde ettiği galibiyetle yarı finale yükseldi. Yarı finalde Portekiz - Fransa maçının galibiyle karşılaşacak olan İspanya'da, cezalı duruma düşen Carvajal ve Le Normand bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

Genç Yetenekler Rekorlarla Dolu Bir Başarı Hikayesi Yazdı

Genç Yetenekler Rekorlarla Dolu Bir Başarı Hikayesi Yazdı