20 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Spor "Keskin eleştiriler, olumlu katkı sağlamaktan uzak"

"Keskin eleştiriler, olumlu katkı sağlamaktan uzak"

Eski milli futbolcu Burak Yılmaz, Portekiz'e 3-0 yenildiği maçın ardından A Milli Takım'a destek mesajı yayınladı. Yılmaz'ın bu paylaşımı, Türk futbolseverler arasında olumlu tepkilerle karşılandı. Yılmaz'ın milli takıma verdiği destek, futbol camiasında da büyük takdir topladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Keskin eleştiriler, olumlu katkı sağlamaktan uzak"

EURO 2024 F Grubu Maçında Türkiye, Portekiz'e Yenildi

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'e karşı mücadele etti. Maç sonucunda Türkiye, Portekiz'e 3-0 mağlup olarak üçüncü maçını kazanmak zorunda kaldı.

Montella Eleştirilerin Hedefinde

Türkiye'nin Portekiz maçında aldığı yenilgi sonrasında milli takımın hocası Vincenzo Montella, eleştirilerin hedefi haline geldi. Montella, Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi isimleri ilk 11'de sahaya sürmeyerek eleştirilerin odağı haline geldi.

Burak Yılmaz'dan Destek Açıklaması

Eski milli takım oyuncusu Burak Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda milli takıma destek verdi. "Çok genç, potansiyelli, pırıl pırıl bir oyuncu grubuna sahibiz. Hatalar bu oyunun bir parçasıdır. Gereken dersler çıkarılır. Eleştiriler kimsenin işine yaramaz. 'Bizim Çocuklar'a güvenelim, destek olalım." ifadeleriyle milli takıma güvendiğini belirtti.

Edirne'de biçerdöverin alev alması sonucu 100 dönümlük buğday tarlası kül oldu.

Edirne'de biçerdöverin alev alması sonucu 100 dönümlük buğday tarlası kül oldu.