19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
OncuGazetesi Spor Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı

Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı

2024-2025 sezonu Şampiyonlar Ligi kura çekimi, Monte Carlo'da gerçekleşti. Lig formatındaki eşleşmeler belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı

2024-2025 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi, bugün Monte Carlo'daki Grimaldi Forum'da yapıldı. Yeni formatta grup eşleşmeleri belirlendi. İşte takımların rakipleri:

Torba A

Manchester City'nin rakipleri arasında Inter, PSG, Club Brugge, Juventus, Feyenoord, Sporting, Sparta Prag ve Slovan Bratislava bulunuyor.

Torba B

Bayern Münih, PSG, Barcelona, Benfica, Shakhtar, Dinamo Zagreb, Feyenoord, Slovan Bratislava ve Aston Villa ile eşleşti.

Torba C

Dortmund, Barcelona, Real Madrid, Shakhtar, Club Brugge, Celtic, Dinamo Zagreb, Sturm Graz ve Bologna'nın rakipleri belli oldu.

Yeni Format İle Heyecan Devam Ediyor

2024-2025 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birçok takım yeni formata uygun olarak mücadele edecek. Lig etabı 29 Ocak 2025'te sona erecek ve ilk 8 sırayı alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.

Play-Off Heyecanı Başlıyor

Ligi 9 ile 24'üncü sırada tamamlayan takımlar play-off mücadelesine katılacak. Bu aşamada 9 ile 16'ncı sırada yer alan ekipler ile 17 ve 24'üncü sıradaki takımlar karşı karşıya gelecek.

Son 16 Turuna Yükselen Takımlar Belli Olacak

Play-off turunda rakiplerini eleyen 8 takım, son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Ancak ilk 24'te yer alamayan takımlar, organizasyondan elenecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı!

Irak vatandaşlarına Türkiye'ye seyahatlerinde vize muafiyeti sağlanacak

Irak vatandaşlarına Türkiye'ye seyahatlerinde vize muafiyeti sağlanacak